Articole Party

Echipa noastra va ofera sprijin în identificarea unei locatii potrivite si în eventuala decorare a acesteia, transformându-va locatia în ceva special.

Solutiile noastre sunt destinate celor care vor sa sarbatoreasca orice eveniment în mod diferit fata de stilul clasic. La ora actuala gama de produse cuprinde o multitudine de repere, gasind astfel o solutie pentru o petrecere reusita. Când vrei sa organizezi o petrecere, sau ai alt motiv de veselie, atunci trebuie mergi pe mâna unor profesionisti.

Alegand echipa petrecerilor reusite cu siguranta invitatii vor ramane fascinati si vor vorbi indelung despre petrecerea copilului dumneavoastra.
Alegerea locatiei si decorarea acesteia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti în vedere atunci când sarbatoriti ziua copilasului dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde cea mai complexa gama de articole si decoratiuni de petrecere gasind astfel o solutie pentru o petrecere reusita. La noi gasiti permanent seturi party (fete de masa,servetele,farfurii,pahare,coifuri) cu cele mai noi personaje de film si animatie ,articole decorative,baloane imprimate Disney,lumanari pentru tort.

Se pot comanda deasemenea baloane cu heliu, baloane Jumbo,Mini Jumbo Surprise, masini de facut fum sau baloane sapun.