Mos Craciun de inchiriat

Pentru că bucuria Sărbătorilor de Crăciun este întreţinută de prezenţa mult aşteptată a „Moşului” vă punem la dispoziţie o serie de evenimente deosebite susţinute de profesionişti întruchipându-l pe Moş Crăciun.

Atmosfera festivă poate fi întreţinută într-un moment special prin colindători, crăciuniţe, dansatori  profesionişti care conferă petrecerii o notă aparte.

Niadi Intermed, la cererea dumneavoastră, poate elabora scenarii pentru evenimente, stabili distribuţia sau poate asigura sonorizarea şi înregistrarea video sau digitală.

Moş Crăciun la petrecerea de sfârşit de an a companiei
Petrecerea festivă de la finalul fiecărui an este deja un eveniment tradiţional in Romania. In ultimii ani, petrecerile firmelor si companiilor l-au avut ca invitat principal pe Mos Craciun: un Mos autentic si vesel care poate imparti cadouri copiilor angajatilor si poate intretine atmosfera de buna dispozitie necesara oricarei petreceri reusite!

Atmosfera festiva poate fi intretinuta de colindatori, grup umoristic, dansatori, interpreti renumiti, iar, in cazul programelor pentru copii, de clovni, magicieni, personaje de animatie.

Programul poate culmina cu aparitia “Mosului”care are sacul plin de cadouri. Acesta poate fi insotit de renul Rudolph, craciunite, personaje de poveste, toate reprezentand o surpriza placuta si o amintire deosebita pentru cei prezenti care vor aprecia initiativa dumneavoastra.

Moş Crăciun în supermarket
O practică occidentală des întâlnită în ultimii ani si in supermarketurile din Romania in perioada Sarbatorilor de iarna, este cea a prezentei Mosului in mijlocul cumparaturilor.

Acest tip de actiune a fost promovata si de societatea noastra incepand cu anul 2005. Prezenta Mosului si eventual a Craciunitelor sau a renului Rudolph va contribui simtitor la crearea unui ambient deosebit si va fi fara indoiala o incatare pentru cei care trec pragul magazinului dumneavoastra.

Moş Crăciun la sediul firmei
Sfârşitul anului este un moment deosebitpentru a recompensa performantele angajatilor si colegilor de serviciu. Orice bun angajat are nevoie de o motivare pe masura. Prima de sfarsit de an si cadourile traditionale ale firmei sunt de 10 ori mai bine primite daca sunt oferite chiar de Mos Craciun, la sediul firmei, intr-un cadru festiv.

Moş Crăciun la tine acasă
Sărbătorile de iarnă sunt unice si in fiecare an altfel, prin felul in care spui celor dragi cat de mult conteaza pentru tine. Daca vrei sa faci o surproiza originala familiei tale in acest an, nu te mai stradui sa te deghizezi!

Cheama-l acasa pe Mos Craciun si traieste din plin sarbatorile anului!